Реакција: Претседателот на државата нема надлежност за именување генерален конзул во Њујорк – за тоа се МНР и Владата

Нема потврда од Владата за информацијата дека Бесмира Ејупи (28), ТВ-презентерка на вести, ќе биде генерален конзул … Продолжи со читање Реакција: Претседателот на државата нема надлежност за именување генерален конзул во Њујорк – за тоа се МНР и Владата