Реакции по победата на десничарската коалиција во Италија: „Ѝ се спротивставивте на арогантната ЕУ“

Засега честитки до десничарската коалиција најмногу пристигнуваат од нивните колеги десничари во Европа. Меѓу оние што се … Продолжи со читање Реакции по победата на десничарската коалиција во Италија: „Ѝ се спротивставивте на арогантната ЕУ“