Разузнавачките служби предупредиле за можен напад на Конгресот на САД: Зајакнати безбедносните мерки

Можен е нов напад на зградата на американскиот Конгрес во Капитол Хил, предупредиле разузнавачките служби поради што се зајакнати … Продолжи со читање Разузнавачките служби предупредиле за можен напад на Конгресот на САД: Зајакнати безбедносните мерки