Разрешување на Јовески и правда за жртвите во трагедијата во модуларната болница, побараа граѓаните на протестот во Тетово

„За пет години имаме четири трагедии, 97 жртви и нула дена затвор. Затоа довербата во правосудниот систем … Продолжи со читање Разрешување на Јовески и правда за жртвите во трагедијата во модуларната болница, побараа граѓаните на протестот во Тетово