Разрешената судијка Кичеец за ТВ 24: Длабоко сум вознемирена, ќе поднесам жалба

Судијката Весна Кичеец од Основниот суд Охрид која Судскиот совет ја разреши поради несовесно и нестручно постапување … Продолжи со читање Разрешената судијка Кичеец за ТВ 24: Длабоко сум вознемирена, ќе поднесам жалба