Растат тензиите пред очекуваната посета на Пелоси на Тајван

Во очекување на посетата на Пелоси на Тајван, Кина испрати воени авиони до средната линија, неформалната линија … Продолжи со читање Растат тензиите пред очекуваната посета на Пелоси на Тајван