Распуштање на Судскиот совет и на Советот на јавни обвинители, најавува ВМРО-ДПМНЕ ако дојде на власт

„Правосудниот систем ќе ја претрпи својата реформа, не со политички екскурзии коишто се случуваа во последниве седум … Продолжи со читање Распуштање на Судскиот совет и на Советот на јавни обвинители, најавува ВМРО-ДПМНЕ ако дојде на власт