Рашковски лично развил софтвер за сообраќајни казни пред да го купи како генерален секретар на Владата

Набавката за која Владата платила 81 илјада евра, а осум месеци седи неискористена, носи назив „Софтвер за … Продолжи со читање Рашковски лично развил софтвер за сообраќајни казни пред да го купи како генерален секретар на Владата