Ранет полицаец во филмско бегство на затвореник од комбе на „Идризово“

Министерството за внатрешни работи утрово информира за нападот. Оттаму велат дека затвореникот од КПУ „Идризово“ ноќеска пред … Продолжи со читање Ранет полицаец во филмско бегство на затвореник од комбе на „Идризово“