(ВИДЕО) Рама: Регионот нема друг пат на соочување со предизвиците освен соработката

Тој ја истакна важноста на отворањето на процесот на преговори на С Македонија и на Албанија со … Продолжи со читање (ВИДЕО) Рама: Регионот нема друг пат на соочување со предизвиците освен соработката