Рама: Албанија е заложник на ќор-сокакот меѓу С Македонија и Албанија

Албанија е заложник на спорот меѓу нашиот сосед Северна Македонија и Бугарија, изјави денеска албанскиот премиер Еди … Продолжи со читање Рама: Албанија е заложник на ќор-сокакот меѓу С Македонија и Албанија