Ракиќ: Курти праќа специјалци за да го прогони нашиот народ и да спроведува „Олуја“

Инаку, името „Олуја“, кое го споменува Ракиќ, го носеше контра-офанзивата на Војската на Хрватска (и во дел … Продолжи со читање Ракиќ: Курти праќа специјалци за да го прогони нашиот народ и да спроведува „Олуја“