Рајчев останува обвинител во предметот за Стаменковски од „Доказ“ по обвинувањата дека соработувал со обвинетиот

Обвинителот Рајчев, претходно и во судница и пред камери, ги квалификуваше наводите на обвинетиот како невистини и … Продолжи со читање Рајчев останува обвинител во предметот за Стаменковски од „Доказ“ по обвинувањата дека соработувал со обвинетиот