Радев за БНТ од Блед: Притисокот врз Бугарија на тема Северна Македонија ќе се зголемува

Се зголемуваат очекувањата на нашите европски партнери за Софија да направи компромис во спорот со Скопје. Бугарија … Продолжи со читање Радев за БНТ од Блед: Притисокот врз Бугарија на тема Северна Македонија ќе се зголемува