Радев: Преговарачката рамка нема да се ревидира, С Македонија мора да ги почитува договорите

„Бугарија постојано и јасно го кажува својот став дека договорите мора да се реализираат. Потсетувам дека РСМ … Продолжи со читање Радев: Преговарачката рамка нема да се ревидира, С Македонија мора да ги почитува договорите