Радев: Поддршката за Македонија во ЕУ не може да биде на штета на бугарските историја и јазик

Бугарскиот претседател денес имал средба со првите луѓе на БАН кои излегле со предлог „имајќи ја предвид … Продолжи со читање Радев: Поддршката за Македонија во ЕУ не може да биде на штета на бугарските историја и јазик