Радев од Брисел: Чекаме патоказ од С Македонија што ќе биде прикачен кон Преговарачката рамка

Треба да го споредиме тој Патоказ со барањата усвоени од бугарскиот парламент (н.з. во Декларација од октомври … Продолжи со читање Радев од Брисел: Чекаме патоказ од С Македонија што ќе биде прикачен кон Преговарачката рамка