Радев објави: На 14 ноември и претседателски и парламентарни избори во Бугарија

Бугарскиот претседател објасни дека Собранието ќе го распушти онака како што предвидуваат Уставот и Изборниот законик. Во … Продолжи со читање Радев објави: На 14 ноември и претседателски и парламентарни избори во Бугарија