Радев: Доцна е за дијалог, ќе се протестира додека не паднат

Бугарскиот претседател Румен Радев одговори денеска на повиците за дијалог што претходно ги упати Цвета Карајанчева, претседателката … Продолжи со читање Радев: Доцна е за дијалог, ќе се протестира додека не паднат