Работните групи на ВМРО-ДПМНЕ и „Вреди“ на прва средба од разговорите за формирање владина коалиција

На средбата, како што пред нејзиниот почеток изјави членот на работната група од крилото на Таравари од … Продолжи со читање Работните групи на ВМРО-ДПМНЕ и „Вреди“ на прва средба од разговорите за формирање владина коалиција