Работиме уште кога ВМРО-ДПМНЕ беше на власт, не сакаме корелација со која било партија, реагираат од „Пиксел груп“ и „Квазар“

Работиме на слободен пазар како приватни компании по сите законски прописи и по највисоки етички стандарди и … Продолжи со читање Работиме уште кога ВМРО-ДПМНЕ беше на власт, не сакаме корелација со која било партија, реагираат од „Пиксел груп“ и „Квазар“