Путин тврди дека Русија не го прекинала учеството во договорот за извоз на жито

„Не велиме дека престануваме да учествуваме во оваа операција. Ние велиме дека ја суспендираме“, вели Путин посочувајќи … Продолжи со читање Путин тврди дека Русија не го прекинала учеството во договорот за извоз на жито