Путин: Русија го суспендира учеството во Договорот за намалување на стратегиското оружје

Тој додаде дека Русија ќе изврши нови тестови за нуклеарно оружје доколку Америка го стори тоа Русија … Продолжи со читање Путин: Русија го суспендира учеството во Договорот за намалување на стратегиското оружје