Путин предупредува: Ако САД испратат војници во Украина, Русија технички е подготвена за нуклеарна војна

Путин на крајот на февруари во обраќањето кон нацијата рече дека Западна Русија мора да биде соодветно … Продолжи со читање Путин предупредува: Ако САД испратат војници во Украина, Русија технички е подготвена за нуклеарна војна