Путин победи на претседателските избори во Русија, покажуваат првичните резултати

Првичните резултати од претседателските избори во Русија покажаа дека актуелниот претседател Владимир Путин освои 87,8 отсто од … Продолжи со читање Путин победи на претседателските избори во Русија, покажуваат првичните резултати