Путин ги потпиша документите за соединување на четирите украински региони со Русија

Референдумите за присоединување кон Русија, кои Кремљ ги смета за релевантни, беа спроведени во услови на војна … Продолжи со читање Путин ги потпиша документите за соединување на четирите украински региони со Русија