Путин до кинескиот претседател: Ќе разговараме за вашиот мировен план за Украина

За кинескиот план за ставање крај на војната во Украина, САД веќе изразија сомнежи дека тоа e … Продолжи со читање Путин до кинескиот претседател: Ќе разговараме за вашиот мировен план за Украина