Пукано кон објектот на телевизијата Топ чанел во Тирана, убиено лице од обезбедувањето

Како што пренесува телевизијата, повикувајќи се на информации од албанските истражни органи, возило марка „рејнџ ровер“, за … Продолжи со читање Пукано кон објектот на телевизијата Топ чанел во Тирана, убиено лице од обезбедувањето