Пукајќи на филмски сет, актерот Алек Болдвин ја уби директорката на фотографија и го рани режисерот

Трагедија на снимањето на вестернот „Rust“ во Ново Мексико На сет од филмот „Rust“ во Ново Мексико, … Продолжи со читање Пукајќи на филмски сет, актерот Алек Болдвин ја уби директорката на фотографија и го рани режисерот