Прво нова влада, па предвремени парламентарни избори, најавува Мицкоски

Премиерот Зоран Заев, пак, во еден од неговите последни јавни настапи уште еднаш повтори дека државата не … Продолжи со читање Прво нова влада, па предвремени парламентарни избори, најавува Мицкоски