Првиот човек на Советот на ЈО не го коментира ставот на САД за изборот на Абази: Тоа е прашање за некој друг

Изјавите како што беше таа на амбасадорката Анџела Агелер, според претседателот на Советот, треба да се упатени … Продолжи со читање Првиот човек на Советот на ЈО не го коментира ставот на САД за изборот на Абази: Тоа е прашање за некој друг