Први смртни случаи од ковид во Шангај по појавата на новиот бран

Шангај од март е центар на најголемиот ковид-бран во Кина од почетокот на пандемијата Кинеските власти пријавија … Продолжи со читање Први смртни случаи од ковид во Шангај по појавата на новиот бран