(ФОТО) Протестот на ВМРО-ДПМНЕ заврши со порака: „Гоце е нашата тврдина и нашиот Мечкин Камен“

ВМРО-ДПМНЕ ќе организира и следен протест, иако не кажа кога, Мицкоски рече дека овој е само подготвителен … Продолжи со читање (ФОТО) Протестот на ВМРО-ДПМНЕ заврши со порака: „Гоце е нашата тврдина и нашиот Мечкин Камен“