Протестот на ЈСП ги остави дел од средношколците дома, изостаноците сепак ќе се евидентираат

Оние училишта што се во центарот на градот или во поблиските општини немаат многу отсутни ученици. Проблемот … Продолжи со читање Протестот на ЈСП ги остави дел од средношколците дома, изостаноците сепак ќе се евидентираат