Прорускиот политичар Роберт Фицо победи на изборите во Словачка

Роберт Фицо беше принуден да ја напушти премиерската функција во 2018 година, по истрагата за убиството на … Продолжи со читање Прорускиот политичар Роберт Фицо победи на изборите во Словачка