Пропадна и вториот обид за формирање влада на Бугарија: Денков од Продолжуваме со промените му го врати мандатот на Радев

Ја враќам папката со неисполнетиот мандат. За жал, оваа листа на национални цели со приоритети и задачи … Продолжи со читање Пропадна и вториот обид за формирање влада на Бугарија: Денков од Продолжуваме со промените му го врати мандатот на Радев