Пропадна една од најголемите банки во технолошкиот сектор на САД

Експертите оваа ситуација ја споредуваат со воведот во големата финансиска криза во 2007 и 2008 година, кога … Продолжи со читање Пропадна една од најголемите банки во технолошкиот сектор на САД