Промената на Уставот во овој момент и ново решение за државен грб немаат никаква меѓусебна поврзаност, порачаа од ВМРО-ДПМНЕ по предлогот на Спасеновски

Можеби враќањето на старата дебата некаде од 2014-2015 година за менување на актуелниот државен грб на државата … Продолжи со читање Промената на Уставот во овој момент и ново решение за државен грб немаат никаква меѓусебна поврзаност, порачаа од ВМРО-ДПМНЕ по предлогот на Спасеновски