Професорот Давитковски смета дека собирањето потписи од ВМРО-ДПМНЕ за пописот нема правна основа – Мицкоски го нарече амеба

Собирањето потписи беше најавено дека ќе се спроведе преку подрачните единици на Министерството за правда, но планот … Продолжи со читање Професорот Давитковски смета дека собирањето потписи од ВМРО-ДПМНЕ за пописот нема правна основа – Мицкоски го нарече амеба