Професионален војник снабдил затвореници со мобилни телефони, ОЈО Скопје бара притвор

Настанот според Обвинителството се случил вчера додека војникот поради прогласена кризна состојба на подрачјето на затворот бил … Продолжи со читање Професионален војник снабдил затвореници со мобилни телефони, ОЈО Скопје бара притвор