Проф. Павлов: Македонија канонизираше бугарски преродбеник како свој, ова е богохулење

Ова е кршење на Договорот за добрососедство и пријателство – без оглед на сите лицемерни уверувања од … Продолжи со читање Проф. Павлов: Македонија канонизираше бугарски преродбеник како свој, ова е богохулење