Продолжија масовните протести во Грција по железничката несреќа што однесе 57 човечки животи

Масовниот протест започна мирно пред грчкиот парламент во центарот на Атина, но набрзо група маскирани лица, кои … Продолжи со читање Продолжија масовните протести во Грција по железничката несреќа што однесе 57 човечки животи