Проблеми со вадењето пасоши, нема регистарски таблички и возачки дозволи, а недостигаат и свидетелства

Со денови сите „оператори се зафатени“ за закажување термин за издавање лична карта и пасош Регистарски таблички … Продолжи со читање Проблеми со вадењето пасоши, нема регистарски таблички и возачки дозволи, а недостигаат и свидетелства