Признавањето на пасошите со старото име е работа на секоја земја членка одделно, велат од Делегацијата на ЕУ

Сепак, како што додаваат од Делегацијата, важно е земјава да продолжи да ги почитува меѓународните договори, вклучувајќи … Продолжи со читање Признавањето на пасошите со старото име е работа на секоја земја членка одделно, велат од Делегацијата на ЕУ