„Призма“: Мијалков ги купи становите на Мијалков на Водно

Три стана и една гаража преминаа во сопственост на фирма на синот на Сашо Мијалков Фирмата на … Продолжи со читање „Призма“: Мијалков ги купи становите на Мијалков на Водно