Призма: Избеган украински политичар под санкции на САД, добил македонско државјанство

На украинската политичка сцена, името на Онишченко се спомнува како на поранешен пратеник што избегал од земјата … Продолжи со читање Призма: Избеган украински политичар под санкции на САД, добил македонско државјанство