Приведениот па ослободен Николовски: Ова е цената на јавно искажаните ставови во земјава – нема да ме замолчите

„Вчера бев изложен на јавен линч, закани и ликувања за моја осуда. Слободната мисла е повредна од … Продолжи со читање Приведениот па ослободен Николовски: Ова е цената на јавно искажаните ставови во земјава – нема да ме замолчите