Приведен напаѓачот на момчињата кај Штрпце, станува збор за припадник на КБС

На Стефан Стојановиќ и Милош Стојановиќ, ранети во нападот во Готовуша, им била укажана лекарска помош во … Продолжи со читање Приведен напаѓачот на момчињата кај Штрпце, станува збор за припадник на КБС