Приватните превозници излегоа на протест пред ЈСП: Срам да ѝ е на градоначалничката, оставени сме без леб

Тие велат дека се чесни луѓе кои самите инвестирале во сето она што го имаат, самите се … Продолжи со читање Приватните превозници излегоа на протест пред ЈСП: Срам да ѝ е на градоначалничката, оставени сме без леб