Приватните автобуси на „Слобода превоз“ ќе ги паркираат автобусите, нема да возат поради долг од ЈСП „Скопје“

Оттаму најавија дека претставници на превозниците од сите линии во 9:00 часот ќе бидат пред Градското собрание … Продолжи со читање Приватните автобуси на „Слобода превоз“ ќе ги паркираат автобусите, нема да возат поради долг од ЈСП „Скопје“